Scroll Top
1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 7-9.

Irodaavató party URSS Kft.

Remekül sikerült az URSS Kft. új irodájának hivatalos megnyitója.

Csütörtökön több, mint 110 kolléga vett részt házavatónkon és ünnepelte velünk ezt a történelmi pillanatot. Mindenkinek nagyon tetszik ez az inspiráló környezet, nagy öröm, hogy részesei lehetünk egy modernebb, új irodai életnek.

Michael Groer és Thomas Schöfer ügyvezetőink kiemelték milyen különleges pillanat ez és meghatározó változás egy cég életében. Az este a fejlődés ünnepléséről szólt, modernebb, kényelmesebb környezetet teremtve ezzel alkalmazottjainknak. Köszönetet mondtak mindenkinek, aki hozzájárult az új iroda létrehozásához, és kiemelték az összetartást és az elkötelezettséget, amely a csapatunkat jellemzi.

18:00 órakor ezután magunk mögött hagyhattuk a költözés és a készülődés okozta stresszt. Egy welcome drinkkel kezdtük az estét, a büfében mindvégig kitűnő falatok és italok vártak minket. Voltak tartalmas beszélgetések, nevetések és izgalmas találkozások az új irodában. Sikeresen megtörtént az új sound system tesztelése is az auditórium helyiségében, ahol 23:00 óráig tartó bulival zártuk az programot.

Megelégedéssel tekintünk vissza egy hangulatos, szép és lendületes estére, ezúton is köszönjük minden vendégünknek és további sikeres éveket kívánunk magunknak az új székhelyen!