Scroll Top
1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 7-9.

Karácsonyi vacsora 2017

2017. december 12-én került megrendezésre ezévi karácsonyi vacsoránk, melyet az attraktív dunai étterem-állóhajón, a Spoon-on tartottunk.

A rendezvényt karácsonyi ízletes forraltbor-sültgesztenye párossal indítottuk a hajó teraszán. Csodálatos kilátással a budai várra, a kivilágított városra, a Duna szépségével intettünk búcsút az esztendőnek. Az URSS Kft. ügyvezetése, dolgozói, partnerei, team- és csoportvezetők Bécsből, Kolozsvárról, a tulajdonosok képviselői és az elnökség tagjai – boldog, ünnepi pillanatoknak lehettek részesei.

A hivatalos megnyitó 19 órakor kezdődött az ügyvezetés köszöntőjével és egy rövid visszatekintéssel a 2017-es évre.

Ezt követte a büfé várva-várt megnyitása: válogatott, ízletes karácsonyi menükkel, desszertekkel, gyümölcsökkel és természetesen italokkal, kinek kedve és hangulata szerint.

A jó hangulatról egy DJ gondoskodott, aki az egész estét végigkísérte a legjobb zenékkel – minél későbbre járt az idő, annál forróbb ritmusokkal.

Kellemes, szép este volt sok-sok felejthetetlen pillanattal, a munkát magunk mögött hagyva, kollégáinkkal egy igazán sikkes környezetben felhőtlenül ünnepelhettünk.

Nagyon szép emlék marad, szívesen fogunk rá visszaemlékezni és előre örülünk az előttünk álló évnek Veletek!

Ügyvezetőink részéről és vendégeink nevében is köszönet a szervezőknek, Nagy Szilviának és Rácz Anitának.