Scroll Top
1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 7-9.

Köszönet

Tisztelt UNIQA Raiffeisen Software Service Kft!

Szeretnénk köszönetet mondani a Mezőberényi Kosárlabda Klub nevében az idei évben nyújtott TAO támogatásukért! Klubunk fő célja az utánpótlás nevelés, a kosárlabda közösségformáló hatásának kihasználása, rekreációs és egészségmegőrző funkciójának használata. Ehhez elengedhetetlen létesítményeink fejlesztése, gyermek tornák szervezése, melyhez az Önök cége kiemelkedő támogatást biztosít ebben a szezonban klubunk számára!

Klubunk 2018. március 23-24. napján egy nemzetközi kosárlabdatornát rendezett. A torna illetve a sportcsarnokunk is Molnár Miklósról egykori testnevelő-edzőről kapta elnevezését. Városunk kosárlabda ünnepén nagyságrendileg 100 külföldi és 200 magyarországi sportoló, vezető, edző, szülő, hozzátartozó, sportszerető ember fordult meg a két nap alatt. A kosárlabdázás mellett számos programon vettek részt a gyermekek, melyek az Önök támogatása nélkül nem jöhettek volna létre! Néhány képpel és rövid leírással szeretnénk köszönetet mondani, valamint együttműködésünket a cég molinójával igyekeztünk hirdetni!

Az első nap a legkisebbeké volt a főszerep! Idén több mint 100 7-8 éves gyermek kezdett klubunknál kosárlabdázni, ami az előző évekhez képest hatalmas fejlődésnek tekinthető.

Igyekszünk minél több szülőt, iskolai nevelőt bevonni a munkánkba.

 

 

Igyekszünk minél több szülőt, iskolai nevelőt bevonni a munkánkba.

 

A megnyitóünnepségen jelen volt a tornán résztvevő összes csapat. Vendégül láttuk Németországból Wurzen város csapatát, Szlovákiából Poprád csapatát, Romániából Nagyszalonta csapatát, a főváros mellől Szigetszentmiklós csapatát, valamint megyei csapatként Békés város csapatát, és természetesen Mezőberény, mint rendező város-klub.

 

 

A tornán jelen volt több Békés megyei sportvezető, városunk polgármestere, külföldi delegációk képviselői.

 

 

Reméljük a jövőben is sok hasznos programot és fejlesztést tudunk végrehajtani az Önök támogatásával!

 

 

 

 

 

Köszönettel: Mezőberényi Kosárlabda Klub                                     Mezőberény, 2018.03.28.

Winter Ilona                                                                                                        Kis Gergő

elnökhelyettes                                                                                                     ügyvezető

 

                                                                                  Iványi László
                                                                                        elnök