Scroll Top
1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 7-9.

A múlt és a jövő összekapcsolódik

Gratulálunk az URSS Kft. 25+1 éves jubileumához!

Az UNIQA Raiffeisen Software Service Kft. 2021. októberében ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, a COVID miatt azonban ezt az alkalmat csak “kicsiben”, egy belső irodai buli keretében volt alkalmunk megünnepelni.

2022. október 11-én – immár 25+1 éve – végre sor került egy méltó jubileumi eseményre.

Mintegy 120 ember – az URSS Kft. valamennyi munkatársa, a bécsi UNIQA/UITS valamint a bécsi és linzi Raiffeisen/RSG tulajdonosainak és ügyfeleinek képviselői, – gyűlt össze gyűltek össze irodaházunk előtt, és ragyogó napsütésben sétáltak a Duna felé, ahol egy hajózással vette kezdetét a program.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A város híres nevezetességei – Budai Vár, Citadella, Parlament, stb. – mentén tett hajókirándulás után megérkeztünk a nagyszerű rendezvényhelyszínünkre, ahol proseccoval és finom előételekkel fogadtak minket.

Michael Groer és Thomas Schöfer ügyvezető igazgatók nyitották meg az ünnepséget, üdvözölték a vendégeket, és megköszönték a 25+1 év alatt tanúsított bizalmat és  együttműködést.

 

 

 

 

 

 

Ezt követte egy hangulatos visszatekintés a cég alapításától napjainkig, melyet az URSS Kft. két régi munkatársa, Nagy Szilvia és Parádi László mutattak be. Számos fotóval a cég történetéből, sporteseményekről, csapatversenyekről és ünnepségekről idézték fel az elmúlt évek legszebb pillanatait.

 

 

 

 

 

 

Az UNIQA és a Raiffeisen ügyfél képviselői rövid áttekintést nyújtottak az elmúlt 25 évből, amely néhány izgalmas anekdotát is tartalmazott. A “hivatalos részt” a tulajdonosok köszönő szavai és üdvözletei zárták az URSS Kft. teljes csapatának.

 

Végre elérkezett a vacsora ideje! – az épület 1. emeletén, nagyszerű környezetben, szépen terített kerek asztalokkal. Már a hideg és meleg előételek, levesek, különféle főételek és desszertek gazdag és dekoratív választéka is szemet gyönyörködtő volt.

21:45 körül következett a szülinap leglátványosabb része: 3 különböző ízesítésű, születésnapi tortával, valamint egy közös “Happy Birthday”- el kezdtük az esti programot.

 

 

 

 

 

 

A táncparketten, amely pillanatok alatt megtelt, egy DJ szolgáltatta a zenét. A koktélbárban a pultosok lenyűgöző produkcióban mutatták be a különböző italok elkészítését.

Szinte tökéletes körülmények között történt a rendezvény rendkívül profi megszervezése, a fellépők is szívvel-lélekkel készültek az estére. …és persze a legjobb vendégekkel, akiket csak kívánni lehet egy ilyen ünnepségre!

Nagyon köszönjük a részvételt!